Avoin työpaikka: Yksikön vetäjä

Avoin työpaikka: Yksikön vetäjä

Tampere-talo synnyttää suuria tunteita ja luo ihmisten välistä yhteyttä. Visiomme on olla Suomen vetovoimaisin ja rytmikkäin tapahtumayritys, jonka mahdollistaa työhönsä intohimoisesti suhtautuva n. 70 henkilön asiantuntijatiimi. Vuonna 2018 Tampere-talon liikevaihto ja muut tuotot olivat yhteensä 18,9 miljoonaa euroa. Näillä toteutettiin yli 1000 erilaista ja elämyksellistä tapahtumaa, joista puolet oli yritys- ja puolet kulttuuritapahtumia. Tampere-talo Oy aloitti yritys- ja kulttuuritapahtumien sekä ravintolaliiketoiminnan lisäksi vuoden 2019 alussa neljännen liiketoiminnan perustamalla tapahtumien tuotantoyksikön Events Tampereen. Sen palveluina ovat kaupunkitapahtumat, yritystapahtumat sekä kongressipalvelut. Yksikkö työllistää tällä hetkellä seitsemän asiantuntijaa.

Events Tampereen vetäjä mahdollistaa kaupunkitapahtumien, yritystapahtumien sekä kongressipalveluiden menestyksekkään kasvun. Hänen suorassa alaisuudessaan ovat kaupunkitapahtumien, yritystapahtumien ja kongressipalveluiden tiimivastaavat, jotka ovat alansa ehdotonta huippua. Valittavan henkilön tehtävänä on tukea heitä työssään ja auttaa tiimejä menestymään.

Events Tampereen vetäjä vastaa yksikön kokonaisvaltaisesta taloudellisesta tuloksesta, asiakashankinnan johtamisesta, prosessien kehittämisestä ja kaikesta näihin liittyvästä verkostoitumisesta. Hän raportoi suoraan toimitusjohtajalle ja on johtoryhmän jäsenenä vahvasti rakentamassa Tampere-talo Oy:n kasvua ja uudistumista.

Kaupunkitapahtumien tarkoitus on tuottaa tilauksesta kaikille avoimia, maksuttomia kaupunkitapahtumia, joiden tehtävänä on lisätä yhteisöllisyyttä ja vahvistaa kaupungin imagoa tapahtumakaupunkina. Yritystapahtumat tuovat ihmiset yhteen, luoden puitteet uusille ideoille, ainutlaatuisille kokemuksille, vuorovaikutuksille ja vahvoille elämyksille. Events Tampereen kokous- ja kongressipalvelut tuottaa Tavicon-tiimi, joka on toiminut alalla jo 30 vuoden ajan ja järjestänyt lukuisia kansainvälisiä ja kotimaisia tieteellisiä kongresseja, konferensseja, seminaareja ja kokouksia.

Events Tampere -yksikön vetäjänä olet myynnin ja asiakaskohtaamisten rohkea ja rautainen ammattilainen, joka on nähnyt ja kokenut tapahtuma-alaa eri näkökulmista.

  • Osaat johtaa asiantuntijaorganisaation liiketoimintaa, isoja kokonaisuuksia ja henkilöstöä, hallita projekteja, tunnistaa taloudellisia tunnuslukuja.
  • Sytyt uusista asiakkaista, luovista ideoista, asiakastyöskentelystä, budjeteista ja rakastat myyntityötä sekä tapahtumia.
  • Sinulla on taito saada yksikön kolme tiimiä tuottamaan erinomaisia asiakaskokemuksia sekä tuloksia ja halu sparrata ratkaisukeskeiseen ja kehittävään toimintaan.
  • Onnistut tehtävässäsi, jos sinulla on sopimus- ja neuvotteluosaamista, suomen ja englannin kielen erinomainen taito sekä tuloksentekonälkä.

Tarjoamme Events Tampere -yksikön vetäjälle

  • Joustavan työympäristön
  • Osaavan ja kokeneen tiimin sekä monipuolisen työyhteisömme rautaisen tuen
  • Hyvät henkilökuntaedut
  • Modernit laitteet tukemaan päivittäistä työntekoa.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas puhelimitse torstaina 23.5. klo 15:30-16:30, p. 040 5511 551 tai paulina.ahokas@tampere-talo.fi

Tampere-talon liiketoimintapäällikkö Mika Nevalainen puhelimitse maanantaina 27.5. klo 12.00-13.00, p. 0400 882 024 tai mika.nevalainen@tampere-talo.fi

Hakemukset

Lähetähän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen su 2.6.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@tampere-talo.fi.

Otsikoi hakemuksesi: Events Tampere vetäjä.

Nopeus on valttia, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Laitahan siis hakemuksesi pian!

www.tampere-talo.fi

www.eventstampere.fi

Yhdistys, yritys, seura tai yhteisö: Haluatko esitellä toimintaasi tuhansille ihmisille ja kutsua heidät harrastamaan ja viettämään hauskan päivän? Hae nyt mukaan 18.8. pidettävään Hämeenpuiston Puistofiestaan.
Oletko myynnin ja asiakaskohtaamisten rohkea ja rautainen ammattilainen, joka on nähnyt ja kokenut tapahtuma-alaa eri näkökulmista? Haemme nyt Events Tampereelle vetäjää. Lue lisää ja hae 2.6. mennessä.
Tampereen Sorsapuistossa järjestetään 9.–10. elokuuta Puistokonsertti ja Muumimuseon Puutarhajuhla. Events Tampere on mukana tuottamassa molempia ilmaistapahtumia.
Events Tampereen tekijöillä on pitkä kokemus tapahtumien tuottamisesta ja kongressipalveluista. Tapahtumayksikkö vastaa asiakkaiden pyyntöön tuottaa heille tapahtumia myös Tampere-talon ulkopuolella.