Katri Varjos Events Tampereen vetäjäksi

Tampere-talo Oy:n uudeksi liiketoimintapäälliköksi on valittu Katri Varjos. Hän vastaa keväällä perustetun tapahtumayksikön Events Tampereen johtamisesta. Varjos on työskennellyt median parissa lähes 20 vuotta, viimeksi faktatuotantojen johtajana tuotantoyhtiö Aito Mediassa. Events Tampere tuottaa yritys- ja kaupunkitapahtumia sekä kongressi- ja kokouspalveluita sekä Tampere-talossa että talon ulkopuolella.

Katri Varjos (43) on ollut Aito Medialla rakentamassa suomalaisen television menestystarinoita, kuten Poliisit, Suomen huutokauppakeisari sekä Au pairit, ja tuottanut myös suuria kansainvälisiä formaatteja, kuten Gladiaattorit. Hän aloittaa Events Tampereen liiketoimintapäällikkönä 1. lokakuuta ja on Tampere-talon johtoryhmän jäsen. Hän raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Paulina Ahokkaalle. Varjos on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja medianomi (AMK).

Tampere-talo laajensi keväällä liiketoimintaansa perustamalla tapahtumayksikkö Events Tampereen. Huhtikuussa toimintansa aloittanut yksikkö tuottaa yritys- ja kaupunkitapahtumia sekä kongressi- ja kokouspalveluita. Yksikön perustamisella Tampere-talo vahvistaa asemaansa tapahtuma-alan kärjessä ja vastaa asiakkaidensa tarpeisiin.

Varjos on innoissaan tehtävästään uuden yksikön ja seitsemän hengen asiantuntijatiimin vetäjänä. Hän vastaa tuloksesta, asiakashankinnan johtamisesta ja on osaltaan rakentamassa Tampere-talo kasvua ja uudistumista.

– Olen seurannut Tampere-talon kasvua ja uusia avauksia ihastellen. Talossa näkyy tekemisen meininki ja katse on vahvasti eteenpäin. Olen otettu, että pääsen luomaan Events Tampereen ja koko Tampere-talon ammattilaisten kanssa merkityksellisiä kohtaamisia ja menestystarinoita sekä saan osaltani olla kehittämässä koko talon toimintaa, Varjos sanoo.

Vaikka elämme yhä enemmän digitaalisessa maailmassa, eivät kasvokkaiset kohtaamiset ole Varjoksen mielestä katoamassa minnekään – päinvastoin. Hän uskoo kohtaamisten ja tarinoiden voimaan.

– Tapahtumaliiketoiminta on nousussa ja murroksessa. Merkityksellisten, kokonaisvaltaisten, yhä paremmin asiakkaan tarpeisiin räätälöityjen elämysten tarve on kasvava ja muun muassa digitaalisuus mahdollistaa uudenlaisia konsepteja. Events Tampere haluaa tehdä rohkeasti erilaisia avauksia ja palvella asiakkaita kokonaisvaltaisesti ja kasvaa tätä kautta merkittäväksi tapahtumatuottajaksi.

Events Tampere on tärkeä uusi yksikkö sekä Tampere-talo Oy:n että Tampereen kaupungin ja alueen tapahtumatoimijoiden vahvistamisessa.

– Olen todella iloinen, että saamme Katrin vahvan konsepti- ja elämysosaamisen sekä eloisan ja positiivisen otteen näiden kaikkien toimijoiden sekä Events Tampereen palveluksessa työskentelevien rautaisten tapahtumien ammattilaisten käyttöön, sanoo Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas.

www.eventstampere.fi
www.tampere-talo.fi

Tampere-talo perustaa uuden tapahtumayksikön (6.3.2019)

Events Tampere tuottaa tapahtumapalveluita yrityksille ja yhteisöille. Niitä ovat esimerkiksi erilaiset kaupunkitapahtumat, yritystapahtumat ja -juhlat, asiakastilaisuudet, seminaarit, näyttelyt, messut ja lanseeraukset. Yksikön kongressi- ja kokouspalveluista vastaa puolestaan Tavicon-tiimi. Tekijät ovat erikoistuneet kansainvälisten ja kotimaisten kongressien, konferenssien, kokousten ja seminaarien järjestämiseen.

Tampere-talo Oy:n uudeksi liiketoimintapäälliköksi on valittu Katri Varjos. Hän vastaa keväällä perustetun tapahtumayksikön Events Tampereen johtamisesta. Varjos on työskennellyt median parissa lähes 20 vuotta, viimeksi faktatuotantojen johtajana tuotantoyhtiö Aito Mediassa.
Tervetuloa saunomaan ja viettämään kesäpäivää Tampereen Ratinanniemeen lauantaina 27.7.2019 Lue lisää yleisölle avoimesta ja maksuttomasta tapahtumasta. 
Yhdistys, yritys, seura tai yhteisö: Haluatko esitellä toimintaasi tuhansille ihmisille ja kutsua heidät harrastamaan ja viettämään hauskan päivän? Hae nyt mukaan 18.8. pidettävään Hämeenpuiston Puistofiestaan.
Tampereen Sorsapuistossa järjestetään 9.–10. elokuuta Puistokonsertti ja Muumimuseon Puutarhajuhla. Events Tampere on mukana tuottamassa molempia ilmaistapahtumia.