Ajankohtaista

Tervetuloa saunomaan ja viettämään kesäpäivää Tampereen Ratinanniemeen lauantaina 27.7.2019 Lue lisää yleisölle avoimesta ja maksuttomasta tapahtumasta. 
Yhdistys, yritys, seura tai yhteisö: Haluatko esitellä toimintaasi tuhansille ihmisille ja kutsua heidät harrastamaan ja viettämään hauskan päivän? Hae nyt mukaan 18.8. pidettävään Hämeenpuiston Puistofiestaan.
Oletko myynnin ja asiakaskohtaamisten rohkea ja rautainen ammattilainen, joka on nähnyt ja kokenut tapahtuma-alaa eri näkökulmista? Haemme nyt Events Tampereelle vetäjää. Lue lisää ja hae 2.6. mennessä.
Tampereen Sorsapuistossa järjestetään 9.–10. elokuuta Puistokonsertti ja Muumimuseon Puutarhajuhla. Events Tampere on mukana tuottamassa molempia ilmaistapahtumia.
Events Tampereen tekijöillä on pitkä kokemus tapahtumien tuottamisesta ja kongressipalveluista. Tapahtumayksikkö vastaa asiakkaiden pyyntöön tuottaa heille tapahtumia myös Tampere-talon ulkopuolella.
Kulttuuri- ja kongressikeskus Tampere-talo Oy laajentaa liiketoimintaansa perustamalla tapahtumayksikkö Events Tampereen.