Tekijät

Haluatko valloittaa asiakkaasi ikimuistoisella tapahtumalla? Me Events Tampereella tuotamme yritys- ja kaupunkitapahtumia, jotka jäävät mieleen. Kongressi- ja kokouspalveluistamme vastaa puolestaan Tavicon-tiimi.

Saara Saarteinen

Kaupunkitapahtumat

Olen luova ja tomera kaupunkitapahtumien konseptoija, tuottaja ja kehittäjä. Rakastan urbaania elämänmenoa, mukaansatempaavia ilmiöitä ja hyvää fiilistä tuovia tapahtumia.
Mielestäni toimiva kaupunki on positiivisella tavalla yllätyksellinen, luova ja luotettava. Tapahtumat lisäävät kaupungin kiinnostavuutta ja tuovat tarvittavaa sykettä. Monipuolista tapahtumakaupunkia luo ja tekee koko kaupunki yhdessä.

Seuraan tapahtumatrendejä, etsin parhaita käytänteitä ja sovellan niitä. Kehitän uusia tapahtumia ja tapahtumakonsepteja. Ideoin uusia tapoja käyttää yleisiä alueita ja kaupunkitilaa.
Olen työskennellyt tapahtumien parissa yli kymmenen vuotta Tampereen kaupungin ja Visit Tampere Oy:n palveluksessa.

Tuottamiani tapahtumia ovat muun muassa Muumimuseon Taikatalvi, Puistofiesta, Muumimuseon Puutarhajuhla, Valoviikkojen avajaiset ja itsenäisyyspäivän kansanjuhla. Toimin pitkään Tampereen pormestarin siisteyskampanjan vetäjänä ja sain kunnian työskennellä Suomi 100 -juhlavuoden aluekoordinaattorina Tampereella.

Karoliina Sunell

Kokous- ja kongressipalvelut

Olen kokenut kansainvälisten ja kotimaisten kongressien tekijä. Työssäni parasta on monipuolisuus – jokainen päivä on erilainen. Asiakkaat tulevat työssäni aina ensin ja haluan löytää ratkaisuja siihen, että asiakkaan tapahtuma onnistuu. Heillehän me tätä työtä teemme. Osittain sen ansiosta meille on kehittynyt myös pitkiä asiakassuhteita. Meillä Taviconissa neljän hengen tiimillä on laajat yhteistyö- ja kumppaniverkostot eri suuntiin. Toimimme valtakunnallisesti.

Tulin marraskuun alussa 2014 Taviconin vetäjäksi, sitä ennen olin kaksi vuotta projektipäällikkönä. Sitä ennen olen ollut yli 15 vuotta hotellialalla.

Tavicon-tiimi
Karoliina Sunell
Pia Banerjee-Rikkonen
Piia Kumpuvaara
Mirja Uotila
etunimi.sukunimi@tavicon.fi

Taviconin verkkosivuille

 

Jukka Tallgren

Yritystapahtumat

Kipinä tapahtumajärjestämiseen syttyi jo 17-vuotiaana. Päädyin tapahtumien pariin melko tavanomaista reittiä, kun omalle yhtyeelle piti saada keikkoja kalenteriin. Tämä onnistui parhaiten järjestämällä itse sellaisia tapahtumia.

Minulla on vankka kokemus monenlaisista tapahtumista: messuista, yritystilaisuuksista, avajaisista, seminaareista ja konserteista. Olen pyörittänyt vuodesta 2006 myös omaa yritystä ja järjestänyt ulkoilmafestivaaleja, konsertteja ja stand up -keikkoja eri puolilla Suomea.

Vuosina 2010–2018 työskentelin Tampereen Messuilla, ensin ohjelmatuottajana ja sen jälkeen tapahtumatuottajana Finland Events -liiketoimintayksikössä. Olen työskennellyt myös startup-tapahtuma Slushissa ja Tubecon-tapahtumissa stage managerina. Tampere-taloon tulin vuoden 2018 alussa tuotantosuunnittelijaksi.